3 VIISI: lihtne värviharmoonia loomine

Skandinaavia stiilis postrid seinale

Värvide kooskõlastamise põhitõed, loomaks oma lemmikute värvidega seintele kaunis harmoonia!

Kauni kodu loomine ja sinna galeriiseina sobitamine võib olla keeruline ja aeganõudev ettevõtmine. Just selleks oleme kokku kogunud 3 sisekujunduse põhitõde, tänu millele võib kodu kaunistamine olla imelihtne ja nauditav. Siit leiad värvide kooskõlastamise põhitõdesid, mis on ilusa kodu alustalaks.

Skandinaavia stiilis postrid seinale

1. MONOKROMAATILINE

Ühevärviline värviskeem on tuletatud ühest kindlast värvist, kasutades selle värvi erinevaid toone.

Antud näite puhul oleme loonud elutoa seinale must-valgete postritega galeriiseina, millel on erinevad halli värvi variatsioonid.

Kõik postrid

Lumine tipp

Alates 8.95
Skandinaavia stiilis postrid seinale

2. ÜKS TÄIUSTAB TEIST

Taoline värvilahendus võib mõnele tunduda liiga julge, kuid kui natuke riskida, on tulemus super! Üksteist täiendavad värvilahendused on kahe värvi kombinatsioonid, mis asuvad värvirattal üksteise vastas. Need on suure kontrastsusega värvid, nagu näiteks sinine ja oranž, kollane ja lilla või punane ja roheline.

Antud toas oleme lisanud sügavsinisele alusele aktsendivärvina oranži ja tulemus on imeline!

Skandinaavia stiilis postrid seinale

3. NEUTRAALNE

Neutraalsed toonid galeriiseinades on kindla peale minek! Neutraalseid toone nagu must, valge, hall ja beež, saab jagada soojaks ja külmaks.

Antud elutoas oleme valinud sooja lähenemise. Soojad pruunid ja pehmed toonid annavad kodule sooja, kuid samas klassikalise tunde.

Lisa kommentaar